ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ-Α.Ε.ΧΑΛΑΝΔΡΙ: 3-0

 

12/1/2013                             ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER LINK (3η Αγωνιστική)

 

Χωρίς να πιάσει η ομάδα μας ιδιαίτερα καλή απόδοση, δημιούργησε (και έχασε) πολλές ευκαιρίες απέναντι σε έναν ένα μετριότατο αντίπαλο επικρατώντας μάλλον εύκολα με 3-0.

Στο α΄ημίχρονο μπήκαν δυο γκολ από το Συγγρό, στο 7′ από παράλληλη “πάρε βάλε” σέντρα του Γουσέτη  και στο 28′ με δυνατό διαγώνιο αριστερό σουτ και χάθηκαν αντίστοιχα και δυο κλασσικές ευκαιρίες, στο 8′ δοκάρι και στο 29′ μετά από σουτ του Δημητρακά από πλεονεκτική θέση. Στο β’ ημίχρονο σκόραρε ο Δημητρακάς στο 29′ αφού πρώτα έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα του Χαλανδρίου, αλλά χάθηκαν περισσότερες ευκαιρίες από το α’ μέρος. Στο 3′ διπλή φάση με το Γουσέτη και δυο διαδοχικές καλές επεμβάσεις του πολύ καλού πορτιέρο των φιλοξενούμενων, στο 18′ φάουλ του Συγγρού στο οριζόντιο δοκάρι, 23′ σουτ του Γουσέτη από καλή θέση πάνω στον τερματοφύλακα  και στο 25′ αδύναμο αριστερό σουτ του Κομούτου στο δοκάρι.

Αποστολή: Ψαλλίδας Β (τερματοφύλακας !!! ξανά), Δαφνιάς Ν, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Κομούτος Ν, Λουκάτος Ν, Πετρίδης Ν, Συγγρός Β, Δημητρακάς Θ, Γουργούλης Β, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, κασνέτσι Κ, Ντάρας Κ.

 

Γιώργος Κ.