ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ – ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ : 7-1

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (4η Αγωνιστική)

Το ευρύτατο σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού και τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Σε γενικές γραμμές οι πολλές ευκαιρίες του β’ ημιχρόνου σε συνδυασμό με καλά τελειώματα μας έφεραν τη τέταρτη κατά σειρά νίκη με μόλις ένα γκολ παθητικό. Αξίζει για λίγο να σταθούμε σε κάποιους (3) παράγοντες που μας κάνουν αφ’ενός αισιόδοξους για την πορεία μας στο πρωτάθλημα αλλά και αφ’ετέρου για την πολύ καλή και σε βάθος δουλειά που γίνεται στο σύλλογο μας. 1) Η ομάδα στηρίζεται περισσότερο στην ομαδικότητα και λιγότερο σε παίκτες κλειδιά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν και έλειπε ο βασικός διοργανωτής Βαγγέλης Συγγρός λόγω τραυματισμού, η ομάδα λειτούργησε σωστά έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. 2). Κάποιοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες από τις «φυσικές» τους θέσεις και ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά. 3). Κάποια παιδιά που συνήθως δεν είναι βασικοί, ενσωματώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να πέσει στο ελάχιστο η απόδοση της ομάδας μας. Τα παραπάνω αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο κόουτς Ντόκος στο σύλλογο τόσα χρόνια και η βελτίωση του Παμπαιδικού φέτος είναι εμφανέστατη για όσους παρακολουθούν αυτή την ομάδα από κοντά.

Όσον αφορά τα σχόλια του συγκεκριμένου ματς θα σταθώ μόνο στα γκολ γιατί αν αναφερθώ και στις χαμένες φάσεις ….πάει μακριά η βαλίτζα.

Α΄ ημίχρονο : 13’ πολύ καλή κάθετη πάσα του Βλάχου στον Δημητρακά, παράλληλη πάσα με το αριστερό στον Ψαλλίδα και 1-0 (γκολ βγαλμένο από την προπόνηση). 23’ 1-1 με κοντινό πλασέ.

Β’ ημίχρονο : 1’ Γουργούλης 2-1 με απ’ευθείας πλασέ από λάθος της αντίπαλης άμυνας. 6’ 3-1 με καλοζυγισμένο πλασέ του Βλάχου από το ύψος της περιοχής. 10’ 4-1 σέντρα του Λουκάτου από δεξιά και  πλασέ του Δημητρακά με τη μία. 18’ 5-1 με κοντινό σουτ του Γουσέτη μετά από κεφαλιά στο δοκάρι. 20’ 6-1 με κοντινό πλασέ του Βλάχου μετά από σουτ του Λουκάτου και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα. 30’ 7-1 Γουσέτης από κοντά μετά από πάσα του Κασνέτσι.

Σύνθεση : Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Ψαλλίδας Β, Παγουλάτος Π, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Κσσνέτσι Κ, Δημητρακάς Θ, Βλάχος Κ, Γουσέτης Θ, Πετρίδης Ν, Σταυρόπουλος Π, Γουργούλης Β, Κυριτσόπουλος Δ, Κυριτσόπουλος Γ.