ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΠΑΓΟΣ 2-1

Παρ όλο  που οι ελλείψεις  της ομάδος μας συνεχίζονταν ,μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο (από άποψη διαστάσεων ) γήπεδο και μάλιστα προηγηθήκαμε με εξαιρετικό γκόλ του Κανελλόπουλου στο   16΄.

Δυστυχώς και κόντρα στην ροή του ματς (δυο κλασικά τετ α τετ με Λύρο και Καλλίρι ) στο 24΄ισοφαριστήκαμε και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια για το α ΄ ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά 5΄λεπτά πριν την λήξη ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ στο όριο της περιοχής μας , με αποτέλεσμα να γίνει το 2 – 1 για την Αγ. Παρασκευή και να παραμείνει μέχρι τέλους  , παρ ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και μάλιστα παρ ολίγο να ισοφαρίσουμε στο τελευταίο λεπτό μετά  από ένα ακόμη κλασικό τετ α τετ  με τον Κυριτσόπουλο.

Στα αρνητικά του αγώνα η έλλειψη ψυχραιμίας από ορισμένους φιλάθλους μας στο τέλος του αγώνα  που επηρέασε αρνητικά  τα παιδιά δίνοντας μια εικόνα που δεν μας ταιριάζει

Σύνθεση : Αμυγδαλάρης  , Γύπαρης  ,  Καλλίρι , Κυριτσόπουλος , Ντάρας, Αθανασόπουλος , Συγγρός, Τζιαφέτας  ,Κανελλόπουλος , Μηλιώνης  , Λουκάτος  , Παρασκευόπουλος , Λύρος ,  Μαριόλας.