ΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ: 0-3

 

3/11/2013                                   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (4η Αγωνιστική)

 

Βαρύ αλλά δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο α’ ημίχρονο, ο γηπεδούχος Παπάγος έπαιξε καλή άμυνα και κράτησε το μηδέν χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά εκτός απο μια φάση στο 16′. Ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο φιλοξενούμενος Χολαργός βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει από εμφανή όμως θέση οφσάιντ.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Παπάγος έκανε μια καλή φάση στα καρέ του αντιπάλου μετά από χτύπημα φάουλ και στην αντεπίθεση ο Χολαργός κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με κοντινό πλασέ. Σε δυο μόλις λεπτά και μετά από ωραίο συνδυασμό έγινε το 0-2 και στο 27′ το 0-3 με δυνατό πλασέ στο γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Μανώλη. Η μια και μοναδική καλή στιγμή για τον Παπάγο ήταν στο 24′ όταν ο Μπράτσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε μάλλον αδύναμα προς την εστία του πορτιέρο του Χολαργού.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος,  μέχρι και την επόμενη αγωνιστική, είναι σίγουρα δύσκολο. Από την μέχρι τώρα εικόνα, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει παίκτες / προπονητή όταν οι αντίπαλοι είναι μεγαλύτεροι-δυνατότεροι και εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε. Με την επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς σε συνδυασμό με πιο βατό πρόγραμμα, είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν. Παρακαλώ κάποιους παίκτες να μην κατηγορούν συμπαίκτες τους μετά από κάποιο λάθος τους αλλά να τους ενθαρρύνουν και να προσπαθούν οι ίδιοι να παίξουν πιο δυνατά γιατί μέσα από την ομαδικότητα αυτή η ομάδα μας έχει κάνει υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια.

 

Γιώργος Κ.