ΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 1-1

 

30/11/2013                                            ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (8η Αγωνιστική)

 

Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον κύλισε το α’ ημίχρονο…χωρίς φάσεις , χωρίς πάθος, χωρίς κάποιο συστατικό που πρέπει να βγάζει η ομάδα στο γήπεδο ώστε να πάρει το παιχνίδι η τουλάχιστον να ευχαριστήσει στο ελάχιστο αυτούς που συμμετέχουν/βλέπουν το παιχνίδι. Το μόνο θετικό που παρατήρησα ήταν η σαφώς βελτιωμένη αμυντική διάταξη, σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Παράδεισο, όπου η άμυνα παρουσίαζε εικόνα διάλυσης. Το 0-1 στο 8′ διαμορφώθηκε μετά από αδυναμία της άμυνας να διώξει τη μπάλα και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή

Στο β’ ημίχρονο, ο γηπεδούχος Παπάγος εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, έκανε το καλύτερό του 35λεπτο εδώ και καιρό και θύμισε σε όλους, ιδιαίτερα στα παιδιά, ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί όταν παίζουν με πάθος, βάζουν τη μπάλα κάτω και εφαρμόζουν αυτό που κάνουν στη προπόνηση.  Η θετική ενέργεια που έβγαλαν σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου έφερε τελικά την ισοφάριση 2′ πριν τη λήξη με το εύστοχο πλασέ του Νούτσου. Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο αν και υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις που και οι δυο ομάδες μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Από τη μεριά του γηπεδούχου Παπάγου, καλύτερη στιγμή ήταν στο 26′ όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Δημητρακά έβγαλε τον Παπαθεοφίλου τετ α τετ αλλά δυστυχώς ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής έσωσε καλύπτοντας σωστά το τέρμα του.

Ο εκνευρισμός στο τέλος του αγώνα από κάποιους παίκτες της “Santa” δείχνει ότι το είχαν για σίγουρο “διπλό”. Είμαι σίγουρος, ότι η αγωνιστική ικανότητα και η υπερηφάνεια αυτής της ομάδας δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μας θεωρεί “πελάτες” και από εδώ και πέρα θα τους το δείξουμε στο γήπεδο.

 

 

Γι’ωργος Κ.