Μηπως να θυμηθειτε τη μπαλα που ξερετε;!

Την Κυριακη θα κλεισουμε 6(!) βδομαδες χωρις νικη. Και χωρις ηττα βεβαια αλλα αυτο ειναι ‘παρηγορια στον αρρωστο κι ελπιδα στο χαμενο’. Ο Βοτανικος στο υποτιθεμενο ντερμπυ δεν πατησε την περιοχη μας. Η Δαφνη ειναι τριτη απο το τελος και εχει πετυχει το 12% των βαθμων και των γκολ της απεναντι μας. Η Τερψιθεα εχανε 0-3 στο ημιχρονο στο γηπεδο της και εκανε το πιο ξεκουραστο 90λεπτο της σεζον στο δικο μας γηπεδο. Να μη μιλησουμε για τα παιδια του Παραδεισου που τσιμπαγανε ο ενας τον αλλο μετα το παιχνιδι για να βεβαιωθουν οτι δεν εβλεπαν το 2-2 στον υπνο τους. Θα καταντησουμε σαν τον coach Α.Α. να λεμε οτι δε θελει η Παναγια να ανεβει ο Βοτανικος και στελνει καθε Κυριακη τα Σεραφειμ και τα Χερουβειμ να παιζουνε αμυντικα χαφ στους αντιπαλους του και να του κοβουνε βαθμους!

Θα το λεμε μεχρι την τελευταια αγωνιστικη: δεν ξεκινησαμε το πρωταθλημα με στοχο την ανοδο. Εσεις μας ανοιξατε την ορεξη με τις εμφανισεις σας στον πρωτο γυρο. Και η διοικηση του συλλογου ανταποκριθηκε 101% στις υποχρεωσεις που ανελαβε απεναντι σας ακριβως για να εχετε τη σκεψη σας 101% μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Και επειδη μιλαμε για ΑΝΤΡΙΚΗ ομαδα και οχι για ομαδα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, μηπως να πουμε και μερικες δυσαρεστες αληθειες; Θα ειχατε ΟΛΟΙ ομαδα να παιξετε φετος; Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σας θα ηταν καλυτερα ΑΝ παιζατε σε αλλη ομαδα φετος; Προφανως και η ποδοσφαιρικη σας αξια ειναι τετοια που πρεπει και να παιζετε και να αμειβεστε για αυτο αλλα θα επρεπε ηδη να το εχετε παρει χαμπαρι οτι τα συμβουλια με ενδιαφερον για τους ποδοσφαιριστες τους και συνεπεια απεναντι τους την εχουνε κανει για αλλες πολιτειες εδω και χρονια.

Και μη βρισκετε δικαιολογιες σε καποιες κραυγες απο την εξεδρα. Ο Κριστιανο κανει ενα ζογκλερικο (και οχι δεκα) μεσα στο Sandiago Bernabeou και στο δευτερο τρωει κραξιμο. Ο Μεσι αποφευγει μια επικινδυνη φαση (και οχι πεντε) μεσα στο Καμπ Νου και στη δευτερη τα ακουει στα Αργεντινικα. Για να μη μιλησουμε για Μουρινιο και Τερι που ετσι και χασουνε το τριποντο απο την QPR και με 2-0 στο ημιχρονο δε βγαινουν απο το Stamford Bridge για καμμια βδομαδα! Συνελθετε συντομα, καντε μας παλι περηφανους κι ας μην ανεβετε. Αρκει να μπορουμε να λεμε οτι τα παιδια μας το παλεψαν με αξιοπρεπεια και με μυαλο.

Μεσα στην τσαντιλα ειχαμε και μια αχτιδα φωτος: ο Βαγγελης Συγγρος ανοιξε λογαριασμο στο σκοραρισμα ενα μηνα πριν κλεισει τα δεκαπεντε του χρονια. Αυτο τον κανει μαλλον το νεαροτερο σκορερ στην ιστορια του συλλογου. Αν καποιος θυμαται νεαροτερο σκορερ ας μας τον επισημανει αφου τετοιες λεπτομερειες φτιαχνουν τις ωραιες αθλητικες ιστοριες της εξεδρας.

 

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Κραψιτης 15
2 Κουτσοβελης 9
3 Ρετζο 7
4 Μιχαλοπουλος 5
  Μεσινι 5
  Παπαναστασιου 5
7 Κολοβος 3
8 Λιουκας 2
9 Αλεξιαδης 1
  Αναστασιου 1
  Μπρατσι 1
  Παπαδοπουλος 1
  Συγγρος 1
   
  Αυτογκολ 1
  Συνολο 57/24