Η πιο λεβεντικη νικη!

Η βαθμολογικη σημασια καθε νικης της ανδρικης μας ομαδας ειναι μεγαλη. Οταν ομως νικας εναν αντιπαλο που εποφθαλμια τη δευτερη θεση της κατηγοριας και παιζεις για μια ωρα με παικτη λιγοτερο τοτε η νικη γινεται σπουδαια. Και οταν το γκολ της νικης το πετυχαινεις ‘στα χασομερια’, οπου κανονικα επρεπε να το’χεις ριξει στο θρυλικο ‘catenaccio’, τοτε η νικη δε μπορει παρα να χαρακτηριστει επικη.

Με τους καλυτερους οιωνους ξεκινησε το παιχνιδι αφου η σεντρα του Φιλιππου Ταλιουρα απο αριστερα μετατραπηκε σε γκολ με ωραια κεφαλια του Γιαννη Ταλιουρα στο 6ο λεπτο. Το υπολοιπο ημιχρονο ανηκε στους φιλοξενουμενους και το διαιτητη της αναμετρησης Αγγελο Μπακογιαννη!! Στο 23ο λεπτο σε κοντινο πλασε ο Αγγελος Φατουρος εδιωξε με προβολη σε κορνερ. Στο 27ο λεπτο μακρινο σουτ απεκρουσε παλι σε κορνερ ο Σιμος Καββαδιας. Στο 29ο λεπτο ο Φιλιππος Ταλιουρας φευγει απο κανονικη θεση, ξεπερναει στο σπριντ τους δυο στοπερ των φιλοξενουμενων, σουταρει αουτ και παρατηρειται με κιτρινη καρτα γιατι ‘εδιωξε’ τη μπαλα μακρυα! Οκτω λεπτα αργοτερα πηδαει για κεφαλια με πλατη(!) στον γκολκιπερ των Σουρμενων και παρατηρειται με δευτερη κιτρινη-κοκκινη απο τον Μπακογιαννη!!! Και αν η πρωτη λανθασμενη κιτρινη μπορει να χρεωθει στον πρωτο βοηθο Αλεξανδρο Ισσα η δευτερη ειναι αποκλειστικη εφευρεση του Μπακογιαννη που σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογησε τον ορισμο του σαν διαιτητη σε αγωνες των εθνικων κατηγοριων.

Παρα την αποβολη η ομαδα μας φανηκε απειλητικη στο δευτερο ημιχρονο αλλα σε δυο περιπτωσεις στο 48ο και στο 80ο λεπτο ο δαιμονιος Νικος Ρηγοπουλος, αφου ανακετεψε με καθε δυνατο τροπο την αμυνα των φιλοξενουμενων δεν καταφερε να πετυχει το γκολ. Στο 51ο λεπτο με ωραιο σουτ εκτος περιοχης τα Σουρμενα πετυχαν την ισοφαριση ενω ειχαν και δοκαρι με κεφαλια στο 67ο λεπτο. Αποντος του τραυματια αρχηγου της ομαδας Κωνσταντινου Λιουκα, οι αλλοι δυο αρχηγοι της ομαδας εκαναν πραγματικη καταθεση ψυχης. Ο Ντινος Αλεξιαδης καταπιε ατελειωτα χιλιομετρα στο 90λεπτο, οντας επισης τραυματιας και ο Νικολας Παπαναστασιου κερδισε το φαουλ-αποβολη του 93ου λεπτου που σημαδεψε και την εξελιξη του αγωνα. Την εκτελεση του ανελαβε απο θεση μεσα δεξια ο Θοδωρης Δρυμωνιτης και με απιαστο σουτ στο γαμμα της εστιας των φιλοξενουμενων εγραψε το τελικο 2-1.

Υστερησας στην ομαδα μας δεν υπαρχει. Ιδιαιτερη μνεια ομως πρεπει να γινει στην αποδοση του Αγγελου Φατουρου που παρενεβη καιρια σε πολλες φασεις μην αφηνοντας τους φιλοδοξους παικτες των Σουρμενων να γινουν υπερ το δεον απειλητικοι για την εστια μας. Αντιθετα ο αλλος Αγγελος ……. ο Μπακογιαννης βρεθηκε σε πολυ κακη μερα και η τελικη μας νικη δεν μπορει να διαγραψει τις αδικες αποβολες του Φιλιππου Ταλιουρα αλλα και του Γιαννη Ντοκου στις διαμαρτυριες που ακολουθησαν τη φαση του 37ου λεπτου.

Η συνθεση μας: Καββαδιας, Ρηγοπουλος (85′ Πεταλωτης), Κορδας, Αλεξιαδης (c), Νουτσος, Ταλιουρας Ι. (53′ Παπαναστασιου), Φατουρος, Ταλιουρας Δ., Κολιακος, Ταλιουρας Ν. (62′ Λιουσης, 74′ Δρυμωνιτης), Ταλιουρας Φ. – Λαγιος, Μπρατσος, Βαρωνος

Οι σκορερ μας:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρηγοπουλος 6
2 Φατουρος 3
3 Βαρφης 2
  Νουτσος 2
Ταλιουρας Φ. 2
  Ταλιουρας Γ. 2
7 Ταλιουρας Δ. 1
Δουκας 1
  Δρυμωνιτης 1
  Μπρατσος 1
     
ΣΥΝΟΛΟ 21