Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ…ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Με σπουδαια νικη εκλεισε το 2019 η αντρικη μας ομαδα και με ακομα σπουδαιοτερη -απο πλευρας βαθμολογικης αξιας- ανοιξε το 2020. Το Παλιο Φαληρο, εχοντας τους ιδιους στοχους με την ομαδα μας, εξαντλησε ολες τις δυναμεις που διεθετε -εδρα, οπαδους, αιφνιδιασμο ακομα και γκρινια προς τους διαιτητες- για να εξουδετερωσει τη διαφορα ποιοτητας που το χωριζε απο τον Α.Σ. Παπαγου αλλα τελικα δεν καταφερε να ανακοψει την πορεια της ομαδας μας προς το τεταρτο τριποντο της φετινης σεζον.

Στο 6ο μολις λεπτο ο Νικος Ρηγοπουλος εβγαλε με εξαιρετικη μπαλια το Φιλιππο Ταλιουρα τετ-α-τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα αλλα το συρτο σουτ εφυγε ελαχιστα αουτ.Στο 16ο λεπτο χειρουργικη ασιστ του Αντωνη Κορδα εκοψε στα δυο την αμυνα των γηπεδουχων και ο Φιλιππος σημαδεψε τον ουρανο των δικτυων ανοιγοντας το σκορ.

Το ημιωρο της υπεροχης μας ακολουθησε ενα ημιωρο με πιο δραστηριους τους γηπεδουχους. Στο 27ο λεπτο ο Σιμος Καββαδιας εδιωξε σε κορνερ επικινδυνο κοντινο σουτ. Στο 57ο λεπτο ενα λαθος στο κεντρο μας κοστισε μια γρηγορη αντεπιθεση και το γκολ της ισοφαρισης. Τεσσερα λεπτα αργοτερα η συγχυση που ακολουθησε ενα κορνερ των γηπεδουχων κατεληξε στο να βρεθουμε πισω στο σκορ.

Το τελευταιο ημιωρο ηταν ενας επιθετικος μονολογος της ομαδας μας. Στο 63ο λεπτο Βαρωνος και Παπαναστασιου βρεθηκαν σε ανεπαναληπτα τετ-α-τετ με τον αντιπαλο γκολκιπερ αλλα δεν μπορεσαν να τον νικησουν. Στο 79ο λεπτο ο Νικος Ταλιουρας αφου ετρεξε ολη τη δεξια πλευρα του γηπεδου εστειλε συστημενη τη σεντρα στο πρωτο δοκαρι οπου ο Ρηγοπουλος με ωραιο πλασε εγραψε το 2-2. Δυο λεπτα αργοτερα μετα απο φαουλ του Κορδα ο Δημητρης Ταλιουρας με νεο κοντινο πλασε εκανε το τελικο 3-2 υπερ της ομαδας μας.

Εξαιρετικη διαιτησια απο τους Καπιρη, Γκικοπουλο, Ρουσσο σε ενα παιχνιδι με αρκετες φασεις και αρκετη γκρινια απο πλευρας του αρχηγου κυριως των γηπεδουχων.

Η συνθεση μας: Καββαδιας, Ρηγοπουλος (85′ Δρυμωνιτης ), Κορδας, Αλεξιαδης, Λιουκας(c), Ταλιουρας Ι.(50′ Παπαναστασιου), Φατουρος, Ταλιουρας Δ., Νουτσος (46′ Βαρωνος), Κολιακος (53′ Ταλιουρας Ν.) , Ταλιουρας Φ. – Δουκας, Μπρατσος, Γιωγος-Στρατουδακης

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρηγοπουλος 5
2 Φατουρος 3
3 Βαρφης 2
  Νουτσος 2
Ταλιουρας Φ. 2
6 Ταλιουρας Γ. 1
Ταλιουρας Δ. 1
Δουκας 1
     
ΣΥΝΟΛΟ 17