Εφηβικό : AΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΘΗΝΑΙΣ ( PLAY OFF ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΑ ) 3 -2 ( πεναλτι ) , 1-1 στην κανονική διάρκεια

Σε έναν ακόμα αγώνα οι νεαροί Στρατηγοί έδειξαν ότι το μέλλον τούς ανήκει. , Απέκλεισαν τον Α.Ο. Αθηναΐς στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2.
Οι νεαροί άσοι του Γάννη Ντόκου δεν ήταν καλοί στην κανονική διάρκεια του ματς. Έμοιαζαν κυριευμένοι από το άγχος της πρόκρισης.
Μπροστά σε πάνω απο 200 άτομα ( φίλοι και των 2 ομάδων ) και σε μία αθλητική ατμόσφαιρα ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παπάγο να ελέγχει το παιχνίδι. Όμως  από την Αθηναΐδα ο νεαρός Σκούμας ήταν πηγή κινδύνου, αφού, όποτε είχε την μπάλα, έκανε μαγικά πράγματα.   Οι Στρατηγοί , παρότι παρατάχθηκαν με 2 σοβαρές ελείψεις ( Εξαδάκτυλος και Αλούσι ), περιόρισαν τις επιθέσεις της Αθηναϊδας αλλά καΙ ο Τρικας ( τερματοφύλακας του Α.Σ. Παπάγου ), όποτρ χρειάστηκε, ήταν παρών με την εμπειρία του .
Η Αθηναΐδα έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο νεαρός Φίλος ( Νο3) έσπρωξε βίαια τον Μιχαλόπουλο και ο διαιτητής ( κος Γεωργιάδης Κ (άψογος ) τού έδειξε  απευθείας κόκκινη  στο 50′ . Το σκορ άνοιξε ο Πεταλάς, μετά από μαγική μπαλιά του Σκούμα, με άψογο πλασέ στο 65′ , και για 10 λεπτά η Αθηναΐδα είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Στα τελευταία όμως 10 λεπτά οι Στρατηγοί εξαπέλυσαν επιθέσεις τις οποίες  εξουδετέρωσε ο εκπληκτικός τερματοφύλακας της Αθηναΐδας ( Μάριο ) που έκανε 3 καταπληκτικές αποκρούσεις. Ότι δεν κατάφεραν στα 79′ λεπτά οι Στρατηγοί , το πέτυχε  ο  Γκάτσο με ένα κόρνερ- συστημένη μπαλιά στον Μοσχόπουλο, που  με  άψογη κεφαλιά την έστειλε να καταλήξει στο βάθος της εστίας της Αθηναίδας. Έτσι ο αγώνας κατέληξε στα πέναλτι . Εκεί χρειάστηκε να δείξει το πλούσιο  ταλέντο του ο Τρίκας και με 2 αποκρούσεις ( και μία πήγε αουτ) οι Στρατηγοί επικράτησαν με 3-2 και πέρασαν στους 8 του πρωταθλήματος. Τώρα θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Περιστερίου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Χωράφας Περιστερίου .
Α.Σ. Παπάγου :
Tρίκας – Χριστοδουλου – Τσιτσίνης – Μπράτσι – Σαρακίνης ( 70′ Μοσχόπουλος ) – Αμυγδαλάρης – Γουργιωτόπουλος – Δασκαλόπουλος ( 65′ Τάτσης ) -Γουσέτης (75′ Στεφάνου ) – Γκάτσο – Μιχαλόπουλος
Πέναλτι :
Γκάτσο (Γκολ)
Τσιτσίνης (απόκρουση )