Εστω και αργα …

Δυσκολοτερη του αναμενομενου αποδειχτηκε η επικρατηση επι της ουραγου Χρυσουπολης εντος εδρας. Χρειαστηκε ενα χαμενο πεναλτυ και ενα ωραιο γκολ της τελευταιας στιγμης απο τον παγκο για να σπασει η αμυντικη και ‘αποκοιμιστικη’ -θα μας επιτραπει η εκφραση- τακτικη των φιλοξενουμενων.

Το παιχνιδι ξεκινησε με καλους οιωνους. Στο 8ο λεπτο σε φαουλ που εκτελεσε ο Κωνσταντινος Λιουκας στο υψος του πεναλτυ ο Γιωργος Ρετζο εστειλε το απ’ευθειας βολε ελαχιστα αουτ. Στο επομενο λεπτο ατομικη προσπαθεια του Χρηστου Κουτσοβελη χρειαστηκε μια εντυπωσιακη αποκρουση του αντιπαλου γκολκιπερ σε κορνερ. Στο 16ο λεπτο καθετη μπαλια του Γιωργου Μιχαλοπουλου βρηκε το Νικο Παπαναστασιου σε καλη θεση αλλα το σουτ του τελευταιου εφυγε λιγο αουτ. Παλι ο Παπαναστασιου βρεθηκε σε καλη θεση στο 34ο λεπτο, ανατραπηκε πριν επιχειρησει το σουτ και το πεναλτυ εκτελεσε χαμηλα αουτ ο Μιχαλοπουλος.

Η καλη μας διαθεση εξατμιστηκε σ’αυτο το σημειο. Στο 44ο λεπτο οι Περιστεριωτες κερδισαν μια απροσεκτη μπαλια στο κεντρο αλλα στο τετ-α-τετ ο Μιχαλης Κοραχαης εδιωξε τη μπαλα με τα ποδια μακρια. Στο 69ο λεπτο ο νεοεισελθων Νικος Γεμελος με σουτ εκτος περιοχης εστειλε τη μπαλα ελαχιστα αουτ. Δεκα λεπτα αργοτερα μια κοντρα στο κεντρο εδωσε την ευκαιρια στους φιλοξενουμενους για ενα σουτ με καλες προϋποθεσεις που εφυγε πανω απο το οριζοντιο δοκαρι της εστιας μας.

Ο γριφος ‘Χρυσουπολη’ λυθηκε επιτελους στο 86ο λεπτο. Κουρσα του Ρομαριο Μπρατσι απο αριστερα και σεντρα ακριβειας εβγαλε το Γεμελο μεσα στην αντιπαλη περιοχη και η τεχνικη κεφαλια του τελευταιου εστειλε τη μπαλα στη δεξια γωνια του τερματος για να γραψει το τελικο 1-0.

Οντος, Μαχαιρας, Πασπατης εκαναν μια μετρια διαιτησια. Δεν αδικησαν καμια απο τις δυο ομαδες αλλα εχασαν φασεις, πλαγια αουτ, φαουλ, κιτρινες που ευτυχως δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα του αγωνα.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Αμυγδαλαρης, Μπρατσι, Παπαδοπουλος Μ. (46′ Φιλιππου), Ρετζο (c), Λιουκας, Μιχαλοπουλος (63′ Γεμελος), Αλεξιαδης, Παπαναστασιου (89′ Αναστασιου), Κουτσοβελης, Βουλκιδης.

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Μιχαλοπουλος 4
2 Βουλτσιδης 3
3 Παπαναστασιου 1
  Ρετζο 1
  Αναστασιου 1
  Γεμελος 1
  Μπρατσι 1
  Συνολο 12/6