Ειχε (Λ)αγιο και επιθεση φωτια!

Μεγαλη πολυτελεια για την αντρικη μας ομαδα και για τον προπονητη μας Γιαννη Ντοκο η παρουσια στο ροστερ της δυο καλων τερματοφυλακων. Και αν για την αξια του Μιχαλη Κοραχαη δε γινεται λογος, ο Γιωργος Λαγιος περιμενε υπομονετικα να του δοθουν οι ευκαιριες. Και οταν επιτελους του δοθηκαν τις αρπαξε απο τα μαλλια! Η καλη του παρουσια στα τελευταια παιχνιδια επισφραγιστηκε με εμφανιση-τριποντο στον εκτος εδρας αγωνα με την Κηπουπολη. Γιατι οπως αποδειχτηκε στο γηπεδο της Χρυσουπολης η ουραγος του ομιλου μας σαφως αδικειται απο τη βαθμολογικη της θεση και αν ειχε προηγηθει στη φαση του 22ου λεπτου θα ειχαμε δει ενα πολυ διαφορετικο παιχνιδι. Ευχαριστος πονοκεφαλος καθε Κυριακη λοιπον για τον coach και αμιλλα μεταξυ των δυο γκολκιπερ μας που μονο καλο μπορει να κανει και στους δυο αλλα και στην ομαδα μας.

Με κατοχη της μπαλας αλλα και αυξημενη νευρικοτητα ξεκινησαμε τον αγωνα. Στο 12ο λεπτο ο Αλεξανδος Μεσινι βρηκε τον Κωστα Κραψιτη στην πλατη της αμυνας των γηπεδουχων αλλα το δυνατο σουτ του τελευταιου απεκρουσε εντυπωσιακα ο τερματοφυλακας τους. Φαση διαρκειας στην περιοχη της Κηπουπολης στο 17ο λεπτο εδωσε την ευκαιρια στο Χρηστο Κουτσοβελη να ανοιξει το σκορ ομως το τερμα του ακυρωθηκε σαν οφ-σαϊντ σε μια οπωσδηποτε δυσκολη και αμφισβητουμενη φαση. Επικινδυνη αντεπιθεση στο 20ο λεπτο αλλα ο Λαγιος αποσοβησε τον κινδυνο πεφτοντας στα ποδια του αντιπαλου επιθετικου. Και φτανουμε στο 22ο λεπτο: αντεπιθεση των γηπεδουχων και ανατροπη στη μεγαλη περιοχη μας. Το αναμφισβητητο πεναλτυ εκτελειται συρτα στην αριστερη γωνια του τερματος μας αλλα ο Λαγιος εχει ‘ψωνισει’ τον εκτελεστη και στελνει τη μπαλα κορνερ…

Το πεναλτυ μαλλον ηρεμησε την ομαδα μας που αρχισε να παταει καλυτερα στο γηπεδο. Στο 25ο λεπτο ο Νικος Παπαναστασιου κυνηγησε μια χαμενη μπαλια σε θεση εξω αριστερα, εκλεψε τη μπαλα απο τους αντιπαλους γκολκιπερ και στοπερ και γυρισε στον Κουτσοβελη που αυτη τη φορα εγραψε το 1-0. Στο 41ο λεπτο ο Κωνσταντινος Λιουκας εκλεψε τη μπαλα στο χωρο του κεντρου, βρηκε μεσα στην περιοχη τον Κραψιτη που με θεαματικο σκαψιμο της μπαλας εξουδετερωσε τον τερματοφυλακα και εκανε το σκορ 2-0.  Στο 44ο λεπτο σουτ του Χρηστου Κολοβου απεκρουσε δυσκολα ο γκολκιπερ, ο επερχομενος Παπαναστασιου πηρε το ριμπαουντ και ουσιαστικα τελειωσε το παιχνιδι γραφοντας το 3-0.

Σοφη διαχειριση καναμε στο δευτερο ημιχρονο. Ριξιμο του ρυθμου, χρονισμενες αλλαγες και συντηρηση δυναμεων για τη δυσκολη συνεχεια. Παρ’ολα αυτα στο 63ο λεπτο ατομικη προσπαθεια του Κραψιτη κατεληξε σε δυσκολη αποκρουση του τερματοφυλακα. Απ’ευθειας φαουλ του Λιουκα στο 64ο λεπτο λιγο μετα τη μεσαια γραμμη και αριστερα κατεληξε παλι σε δυσκολη αποκρουση του γκολκιπερ. Συγχυση μεσα στην περιοχη των γηπεδουχων στο 84ο λεπτο και καποιο ποδι εδιωξε τη μπαλα λιγο πριν περασει τη γραμμη. Το ματς εληξε με δοκαρι της Κηπουπολης στο 86ο λεπτο σε σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη.

Με τη ληξη της 10ης αγωνιστικης λοιπον στρογγυλοκαθησαμε στην κορυφη της βαθμολογιας ισοβαθμοι με το Μικρασιατικο. Απο δω και περα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι και αλλιως θα μας αντιμετωπιζουν ολοι οι αντιπαλοι αλλα και μεσα σε μια αποσταση τεσσαρων βαθμων ακολουθουν τεσσερεις αξιολογες ομαδες ικανες και φιλοδοξες. Το χρεος μας δεν ειναι να ανεβουμε αλλα να εξακολουθησουμε να παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο χωρις αγχος, χωρις νευρα, για το κεφι μας. Αν αυτο το ωραιο ποδοσφαιρο μας οδηγησει και σε καποια επιτυχια εχει καλως. Αν οχι, η σεζον 2014-15 εγκυμονει και αλλα καλα νεα για το συλλογο μας.

Καλη η διαιτησια των Γεωργη, Ματσουκα, Κασιματη χωρις περιττα σφυριγματα, ανοχη στο δυνατο οχι ομως και στο βρωμικο παιχνιδι και χαμογελαστη αντιμετωπιση των διαφωνιων που αναποφευκτα προκυπτουν στα 90 λεπτα μιας αναμετρησης.

Η συνθεση μας: Λαγιος, Φλωρος, Αμυγδαλαρης (55′  Αναστασιου), Συγγρος (11′  Παπαδοπουλος Μ.), Ρετζο, Λιουκας(c), Κραψιτης, Κουτσοβελης (67′  Παπαδοπουλος Β.), Μεσινι, Παπαναστασιου.

Υ.Γ. Καποια ψυχη στελνει χαιρετισματα στο φιλο Ευγενιο! Οποτε θελετε μπορειτε να τα παραλαβετε!

 

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Κραψιτης 9
2 Ρετζο 6
  Κουτσοβελης 6
4 Μιχαλοπουλος 5
5 Μεσινι 3
6 Λιουκας 2
  Παπαναστασιου 2
8 Αλεξιαδης 1
  Αναστασιου 1
  Κολοβος 1
   
  Αυτογκολ 2
  Συνολο 38/14