Δευτερη και stop!

Ενα καλό ημιχρονο εκανε η ομαδα μας απεναντι στο Χαϊδαρι δεν ηταν ομως αρκετο για να αποφυγει τη δευτερη συνεχομενη ηττα.  Συγχρονως μια επιπολαιη ενεργεια του Γιωργου Ρετζο αφησε την ομαδα μας με 10 παικτες για ενα ολοκληρο ημιχρονο και κυριως μας απογυμνωσε τελειως απο καθαροαιμους κεντρικους αμυντικους για το επομενο τουλαχιστον κρισιμο παιχνιδι με αντιπαλο το Βοτανικο. Ψυχραιμια παιδια, το αηττητο σερι μας των εννεα αγωνιστικων ξαφνιασε και ενοχλησε πολλους, εμεις ομως πρεπει να συνεχισουμε την καλη δουλεια αν θελουμε οι απαντησεις μας να ειναι ολοκληρωμενες και εκκωφαντικες.

Στο 10ο μολις λεπτο προσωπικη ενεργεια του Νικου Παπαναστασιου τον εφερε λιγο πλαγια δεξια απο το αδειο τερμα αλλα η τελικη προσπαθεια του εφυγε λιγο αουτ. Στο 23ο λεπτο Κοτροτσος – Ρετζο εκτελεσαν με κομπινα φαουλ λιγο εξω απο την περιοχη αλλα το σουτ του τελευταιου εφυγε ελαχιστα εξω απο το αριστερο δοκαρι των γηπεδουχων.

Αναποδα στη ροη του αγωνα, στην πρωτη αντεπιθεση του Χαϊδαριου η αμυνα μας βρεθηκε εκτεθειμενη και το 0-1 ηταν ευκολη υποθεση. Εξη λεπτα αργοτερα το κακο ολοκληρωθηκε, οταν σε σουτ εξω απο την περιοχη ο Γιωργος Σουντας εκανε κακη εκτιμηση και το 0-2 εγινε γεγονος. Ο ιδιος πηρε μερος απο το αιμα του πισω οταν στο 39ο λεπτο με εξοδο απεσοβησε το 0-3 σε τετ-α-τετ με τον αντιπαλο επιθετικο.

Στο 44ο λεπτο ο Ρετζο διαμαρτυρομενος εντονα για τον μη καταλογισμο πεναλτυ σε ανατροπη του εντος περιοχης δεχτηκε την κοκκινη καρτα που προαναφεραμε. Ενα λεπτο αργοτερα σε νεα αντεπιθεση των γηπεδουχων διαμορφωθηκε και το τελικο σκορ του αγωνα (0-3).

Στο 54ο λεπτο ο Γιαννης Σιλεβιστας πηρε τη θεση του Γιωργου Μιχαλοπουλου. Στο 62ο λεπτο σλαλομ του Κωστα Κραψιτη ανετρεψε ολη την αμυνα των γηπεδουχων αλλα το τελικο σουτ του Νικου Κοτροτσου εφυγε αουτ.

Στο 73ο λεπτο ο Χρηστος Δροσος πηρε τη θεση του Κραψιτη σε μια προσπαθεια ξεκουρασης της ομαδας που εχοντας αριθμητικο μειονεκτημα ηταν – και το εδειχνε – κουρασμενη. Στο επομενο λεπτο ο Γιωργος Σουντας εκανε διπλη εντυπωσιακη αποκρουση σε κοντινα σουτ των παικτων του Χαϊδαριου και το ιδιο σκηνικο επαναληφθηκε στο 78ο λεπτο. Στο 84ο λεπτο ολοκληρωθηκαν οι αλλαγες μας οταν ο Αχιλλεας Αναστασιου πηρε τη θεση του Κοτροτσου.

Παρα την ηττα ο στοχος παραμενει ζωντανος και εφικτος. Συγκεντρωση, αυτοσυγκρατηση στις προκλησεις απο οπου και αν προερχονται και η επανοδος στις επιτυχιες ειναι θεμα χρονου.

Υ.Γ. Οι ηττες δεν προσφερονται για απονομη ευσημων και διακριθεντες. Θα ηταν αδικο ομως να μη γινει ιδιαιτερη αναφορα στην εξαιρετικη επιδοση του Χρηστου Κολοβου σε θεση δευτερου στοπερ-λιμπερο, θεση οπου οι αποβολες των τελευταιων αγωνιστικων μας εχουν δημιουργησει ορατο προβλημα.