Για την ισοβαθμια … ρε γαμωτο!

Ο προεδρος λεει φωναχτα τις σκεψεις του και οι παικτες φροντιζουν να τις βγαζουν αληθινες. Οχι μονο ξορκισαμε το ‘καταραμενο’ γηπεδο του Χαλανδριου φευγοντας με νικη με σκορ 2-0 απεναντι στην πεμπτη στη βαθμολογια Α.Ε. Χαλανδριου, αλλα κλεισαμε και με τον δευτερο στη σειρα αντιπαλο τις φετινες μας αναμετρησεις με θετικο προσημο, αφου στον πρωτο γυρο ειχαμε χασει με 1-2 και σκορερ τοτε τον Κωστα Κραψιτη. Και φυσικα το αηττητο σερι μας εφτασε τις εφτα αγωνιστικες και η στατιστικη μας λεει 2,14 βαθμους ανα παιχνιδι, επιδοση που πολλοι θα ζηλευαν και οχι μονο στην κατηγορια μας. Για να μην παιρνουν ομως τα μυαλα μας αερα, να θυμισουμε οτι η θεση που εξασφαλιζει τη σωτηρια στη φετινη κοσμογονια ανασυγκροτησης των κατηγοριων ειναι η 12η και απ’αυτην ειμαστε 4 μονο βαθμους μακρια, αρα χρειαζομαστε για αρκετες ακομα αγωνιστικες τη σοβαροτητα και το παθος των εφτα τελευταιων ωστε να εξασφαλισουμε τη συμμετοχη μας στην Α΄κατηγορια και για τη σεζον 2013-14.

Και μια προσωπικη μεταμελεια: οταν με ελπιδα καλωσοριζαμε την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας της ομαδας μας απο το Γιωργο Μπουντουρη, βαζαμε οσοδηποτε στοιχημα οτι σε μικρο χρονικο διαστημα η αμυντικη μας γραμμη θα μετατρεποταν σε γραμμη Μαζινο. Με μεγαλη χαρα ομως διαπιστωνουμε οτι απο αγωνιστικη σε αγωνιστικη οι παικτες μας ‘παραγουν’ ολο και περισσοτερο ποδοσφαιρο με αποτελεσμα οι ευκαιριες μας για γκολ να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο των αντιπαλων. Κι ετσι τα αποτελεσματα μας δεν επιδεχονται την παραμικρη αμφισβητηση, περα απο την δικαιολογημενη πικρια που αφηνουν στους ηττημενους ή οσους δεν καταφερνουν να μας κερδισουν.

Δεκαεφτα λεπτα χρειαστηκαν οι ποδοσφαιριστες μας για να παρουν κεφαλι στο σκορ. Ως εκεινη τη στιγμη ο Νικος Κοτροτσος ειχε ηδη χασει δυο καλες ευκαιριες, μια απο προσωπικη προσπαθεια και σουτ και μια απο εξυπνη κεφαλια σε βαθεια σεντρα απο την αμυνα μας. Στο 17ο λεπτο ομως ο Νικος Παπαναστασιου περασε σαν σταματημενους τους κεντρικους αμυντικους των γηπεδουχων και με ωραιο πλασε ανοιξε το σκορ. Παρ’οτι μετα το γκολ η ομαδα εδωσε γηπεδο στον αντιπαλο ουσιαστικα μεχρι τη ληξη του ημιχρονου δεν κινδυνευσαμε σοβαρα. Περισσοτερο ανησυχησαν τον παγκο οι τραυματισμοι των Ρετζο και Ζερβα, που ευτυχως δεν αποδειχτηκαν πολυ σοβαροι. 

Στο 46ο λεπτο ο Γιαννης Σιλεβιστας αντικατεστησε τον Αρη Αμυγδαλαρη και στο 71ο λεπτο ο Χρηστος Δροσος το Δημητρη Εξαδακτυλο που υπεφερε απο κραμπες. Ενα λεπτο αργοτερο το παιχνιδι εγειρε οριστικα προς την πλευρα μας. Παλι ο Παπαναστασιου βρεθηκε να επελαυνει προς την αντιπαλη εστια, ο Λουκακης τον ανετρεψε σε προφανη θεση για γκολ και πηρε την αγουσα για τα αποδυτηρια. Το φαουλ σχεδον στη γραμμη της περιοχης και λιγο δεξια ανελαβε ο Σιλεβιστας και με αριστοτεχνικο αριστερο σουτ εστειλε τη μπαλα για δευτερη φορα στα διχτυα των γηπεδουχων και τον προεδρο στον εβδομο ουρανο!

Στο 82ο λεπτο ο Κραψιτης δε μπορεσε να νικησει σε τετ-α-τετ τον αντιπαλο τερματοφυλακα και στο 84ο λεπτο αποχωρησε τραυματιας και αντικατασταθηκε απο τον Αχιλλεα Αναστασιου. Στο 87ο λεπτο βαθεια μπαλια του Ντινου Αλεξιαδη εβγαλε σε ανεπαναληπτο τετ-α-τετ τους δυο σκορερ μας αλλα κανεις απ’τους δυο δε μπορεσε να διπλασιασει τα προσωπικα του τερματα. Στο τελευταιο δεκαλεπτο του αγωνα εγινε και η μοναδικη ευκαιρια του Χαλανδριου, που κατεληξε ομως αουτ. 

Για ενα ακομα παιχνιδι Σουντας, Αλεξιαδης, Εξαδακτυλος, Ρετζο, Λιουκας και ο επανεμφανισθεις Δροσος μηδενισαν σχεδον την εναερια και επιγεια κυκλοφορια της μπαλας στην περιοχη μας. Ζερβας, Αμυγδαλαρης, Σιλεβιστας και ο επισης επανεμφανισθεις Κολοβος κερδισαν τη μαχη του κεντρου μαζι με τον ‘αφιονισμενο’ στα τελευταια παιχνιδια Νικο Κοτροτσο. Κραψιτης και Παπαναστασιου σε εντυπωσιακη επανεμφανιση εκαναν ανω-κατω την αντιπαλη αμυνα. Και μη ξεχναμε, την Τεταρτη 10 το βραδυ κοβουμε την Πιττα του ποδοσφαιρικου τμηματος.