Αξιος ο μισθος σας ‘κυριε’ Περρακη!

Θα γινοταν κι αυτο καποια στιγμη. Μετα απο 9 αγωνες αηττητη (5 νικες, 4 ισοπαλιες) η αντρικη μας ομαδα εφυγε απο το γηπεδο των Βριλησσιων χωρις κανενα βαθμο στις αποσκευες της. Η τελευταια φορα που ειχε συμβει αυτο ηταν στις 25 Νοεμβρη – ανημερα της Αγιας Αικατερινης(!) – οταν η σημερινη πρωτοπορος της βαθμολογιας Δοξα Βυρωνα μας ειχε τοτε υποχρεωσει σε ηττα με σκορ 0-2. Συγχρονως η Δαφνη Παλαιου Φαληρου εγινε η πρωτη ομαδα απο αυτες με τις οποιες δε θα ξαναπαιξουμε φετος απο την οποια δεν υπερτερουμε σε περιπτωση ισοβαθμιας στο τελος του πρωταθληματος.

Η παρενεργειες της σφαγιαστικης διαιτησιας του Περρακη στον αγωνα με τον Ακαδημο ηταν κατι παραπανω απο ορατες στο παιχνιδι της ομαδας μας. Η απροσπελαστη στα τελευταια παιχνιδια αμυνα μας ‘εμπαζε’ νερα στο πρωτο εικοσαλεπτο του αγωνα με αποτελεσμα να δεχθουμε το 0-1 στο 7ο λεπτο, το   0-2 στο 12ο λεπτο και ενα δοκαρι στο 20ο λεπτο. Απο κει και περα η κατασταση στα μετοπισθεν διορθωθηκε αλλα το κακο ηδη ειχε γινει. Και η επιθεση ομως δεν ειχε την αποτελεσματικοτητα των προηγουμενων αγωνων. Επρεπε να φτασει το 33ο λεπτο για να φτασουμε για πρωτη φορα με αξιωσεις μπροστα στην εστια των αντιπαλων, αλλα ο Χρηστος Δροσος σουταρε αουτ στο τετ-α-τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα. Απο την αλλη μερια οι χαφ μας δεν ηταν και στην καλυτερη τους μερα, κρατησαν υπερβολικα τη μπαλα στα ποδια τους και δε βοηθησαν οπως αλλες φορες στην αναχαιτιση των αντιπαλων. Παρ’ολα αυτα καταφεραμε να ξαναμπουμε στο παιχνιδι στο 42ο λεπτο. Απο εκτελεση φαουλ του Γρηγορη Ζερβα, ο Γιωργος Ρετζο εκανε με κεφαλια το σκορ 1-2 και εδωσε ξανα ενδιαφερον στο παιχνιδι.

Μονολογος ηταν ο αγωνας στο δευτερο ημιχρονο. Στο 52ο λεπτο ο Αρης Μιτρο πηρε τη θεση του Γιωργου Μιχαλοπουλου και στο 62ο ο Γιαννης Σιλεβιστας τη θεση του Χρηστου Δροσου. Ενα λεπτο αργοτερα κεφαλια του Ρετζο σε εκτελεση κορνερ εφυγε μολις αουτ. Στο 66ο λεπτο εκπληκτικο αναποδο ψαλιδι του Αχιλλεα Αναστασιου εξυσε το πανω μερος της οριζοντιας δοκου της Δαφνης. Στο 82ο λεπτο ωραιο σουτ του Ντινου Αλεξιαδη εφυγε κι αυτο λιγο εξω απο το δεξι δοκαρι των φιλοξενουμενων. Στο 85ο λεπτο ο Μαριος Παπαδοπουλος πηρε τη θεση του Αναστασιου κανοντας ενα come-back απο το οποιο εχει πολλα να αποκομισει η ομαδα μας.

Ηρεμια, ηρεμια, ηρεμια … Μια ηττα δεν ειναι αρκετη για να ανατρεψει την εντυπωσιακη πορεια των ποδοσφαιριστων μας το τελευταιο τριμηνο. Ερχονται ομως σημαντικα για το μελλον της ομαδας παιχνιδια και πρεπει οι παικτες μας να εξακολουθησουν να ειναι συγκεντρωμενοι και αποφασισμενοι, ετσι οπως τους καμαρωνουμε τον τελευταιο καιρο. Σε ενα τριμηνο θα κανουμε ταμειο για τη φετινη σεζον και ειναι πολλες εκεινες οι ενδειξεις που λενε οτι τελικα αυτο θα ειναι θετικο.