Αλλος το ονομα κι αλλος τη χαρη!

Διανα εκανε ο Κωστας Κραψιτης στο 60ο λεπτο της αναμετρησης με την ομωνυμη ομαδα της Ηλιουπολης και η αντρικη μας ομαδα διευρυνε σε 6 αγωνες το αηττητο σερι της, γεμιζοντας αισιοδοξια τους φιλους της, που την ακολουθησαν στο Νομισματοκοπειο αυτη τη φορα μιας και οπως ειναι γνωστο απο μονιμη εδρα δεν τα παμε καλα φετος. Ετσι εκλεισε με θετικο προσημο η ιστορια των παιχνιδιων με τη Διανα για την περιοδο 2012-13, αφου στον αγωνα της Ηλιουπολης ειχαμε ερθει 1-1 με σκορερ το Ντινο Αλεξιαδη. Ο captain της ομαδας μαλιστα εκανε και εξαιρετικη εμφανιση σε αμυνα και επιθεση, θελοντας πιθανως να εξιλεωθει για την απωλεια του πεναλτυ στο 90ο λεπτο του αγωνα του πρωτου γυρου.

Οι δυο ομαδες προσεξαν πολυ τα μετοπισθεν τους με αποτελεσμα το παιχνιδι να εχει μεν ρυθμο αλλα οι φασεις μπροστα στις δυο εστιες να ειναι λιγοστες. Στο πρωτο ημιχρονο η πρωτη ουσιαστικη ευκαιρια χαθηκε για την ομαδα μας στο 43ο λεπτο, οταν στην ιδια φαση Παπαναστασιου και Κραψιτης δε μπορεσαν να νικησουν τον αντιπαλο γκολκιπερ.

Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου ο Γιαννης Σιλεβιστας πηρε τη θεση του Αρη Αμυγδαλαρη και η αλλαγη αυτη εδωσε σημαντικη ωθηση στο παραγωγικο κομματι του παιχνιδιου μας. Στο 52ο λεπτο ο Κραψιτης βιαστηκε σε τετ-α-τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα και δυο λεπτα αργοτερα ο Σιλεβιστας τον μιμηθηκε παρατεινοντας την αγωνια παγκου και οπαδων της ομαδας.

Στο 60ο λεπτο ομως ο Γρηγορης Ζερβας εβγαλε την ομαδα υποδειγματικα στην αντεπιθεση, εστειλε συστημενη τη μπαλα σε θεση εξω δεξια στον Κραψιτη και αυτος αποφευγοντας με ωραια κινηση δυο αντιπαλους πετυχε το γκολ που εκρινε την αναμετρηση. Οι φιλοξενουμενοι ανησυχησαν για πρωτη και τελευταια φορα στο παιχνιδι την αμυνα μας στο 81ο λεπτο αλλα ο Γιωργος Σουντας ηταν εκει για να σιγουρεψει το τριποντο. Αναστασιου και Μπικοβ αντικατεστησαν τους Παπαναστασιου και Εξαδακτυλο στο 83ο και 89ο λεπτο αντιστοιχα, δινοντας στην ομαδα μας την απαραιτητη φρεσκαδα για το τελευταιο μερος του αγωνα.

Λιουκας και Ρετζο ηταν και παλι διδυμο εγγυηση στην αμυνα, οπως και οι Μιτρο και Κοτροτσος στη μεσαια γραμμη. Ο Αρης Μιτρο ιδιαιτερα φαινεται να απολαμβανει το νεο ρολο που του εχει αναθεσει ο Γιωργος Μπουντουρης στα τελευταια παιχνιδια. Ο Ανδρεας Παππας εκανε διαιτησια πραγματι Α΄Εθνικης βοηθουμενος απο τους  Παναγιωτη Αργυρο και Μιχαλη Δοση. Ειναι αξιοσημειωτο οτι εβγαλε το παιχνιδι χωρις να δειξει ουτε μια κιτρινη καρτα και γενικοτερα το αφησε να παιχτει κανοντας εκτεταμενη χρηση του πλεονεκτηματος.