ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : 3-0

30/9/2012 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (1Η Αγωνιστική)

Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : 3-0

Με το δεξί έκανε η ομάδα μας ποδαρικό την νέα σαιζόν νικώντας πανάξια το Χαλάνδρι με 3-0.
Στ α’ ημίχρονο ο Παπάγος είχε την υπεροχή έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας 4 καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 5’ σουτ του Βλάχου απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας, στο 12’ σουτ του Συγγρού, στο 14’ φάουλ του Κομούτου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 28’ εξαιρετική προσπάθεια του Δημητρακά δεν κατέληξε σε γκολ. Ο ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος είχε και αυτός 3 ευκαιρίες για γκολ, στο 7’ με παράλληλη σέντρα φαρμάκι, στο 21’ από λάθος του τερματοφύλακα μας παραλίγο να δεχθούμε τέρμα και στο 24’ μακρινό σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Μισούλης.
Στο β’ ημίχρονο ο γηπεδούχος Παπάγος ήταν καταιγιστικός, κυκλοφόρησε ακόμα καλύτερα τη μπάλα, έκλεισε τους αντιπάλους στην άμυνα τους και δημιούργησε, όπως ήταν φυσικό, αρκετές ευκαιρίες. Καθοριστικό για τη τελική έκβαση του αγώνα αποδείχθηκε το γκολ «από τα αποδυτήρια» του Συγγρού στο 1’ μετά από σέντρα σουτ και οι 4 αλλαγές που πραγματοποίησε ο κόουτς του Χαλανδρίου που αποσυντόνισαν την ομάδα τους.
Σημαντικότερες στιγμές του β’ ημιχρόνου, στο 3’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Λουκάτου έσωσε οριακά ο αντίπαλος πορτιέρο, στο 7’ 2-0 με απ’ευθείας φάουλ του Συγγρού, στο 9’ κεφαλιά του Γουσέτη άουτ από σέντρα του Δαφνιά και στο 17’ 3-0 με κεφαλιά του Γουσέτη από κόρνερ του Κομούτου.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και το προπονητή για το πολύ ωραίο θέαμα, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, που παρουσίασαν αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπήρξαν παράπονα προς το διαιτητή, πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε σε σχέση με πέρυσι.

Σύνθεση : Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Γουργούλης Β, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Ψαλλίδας Β, Ντάρας Κ, Συγγρός Β, Δημητρακάς Θ, Βλάχος Κ, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Παγουλάτος Π, Πετρίδης Ν.