ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-0

Νικήσαμε και την γκαντεμιά …..

Με τον Λύρο και τον Κωνσταντίνο  εκτός  δώσαμε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα στο γήπεδο μας με αντίπαλο τους  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ  .

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και οι γραμμές μας ήταν ασύνδετες  ,με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε σχεδόν καμία φάση στην αντίπαλη περιοχή    και μάλιστα να κινδυνεύσουμε να μείνουμε πίσω στο σκορ εάν ο Αθανασόπουλος  δεν  έδιωχνε ηρωικά την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή της εστίας μας .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φωνές του Ντόκου καθώς και οι εσωτερικές αλλαγές που έκανε άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και  μετά από εξαιρετική μπαλιά του  Μπαραλή  ο Κυριτσόπουλος  κάνοντας  μία καταπληκτική κούρσα κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος  ξορκίζοντας την συνεχιζόμενη γκαντεμιά  και φέρνοντας μας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

MVP   του   αγώνα  ήταν ο Κυριτσόπουλος   που απέδωσε εξαιρετικά και στα αμυντικά αλλά και στα επιθετικά του καθήκοντα.

Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες απώλειες στο επόμενο παιχνίδι με την αγία Παρασκευή που αποτελεί ντέρμπι για το ξεκαθάρισμα της 3ης θέσης.

Σύνθεση : Αμυγδαλάρης , Γύπαρης , Κυριτσόπουλος(mvpκαι σκόρερ) , Μπαραλής ,Αθανασόπουλος, Συγγρός, Ντάρας,  Καλίρι , Κανελλόπουλος , Τζιαφέτας , Μηλιώνης , Λουκάτος, Παρασκευόπουλος.