Παιδικό: Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δυο πολύ καλές ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Παπάγου. Όλα έδειχναν ότι θα παρακολουθούσαμε έναν  καλό αγώνα αλλά δεν είχαμε υπολογίσει το τρίο της διαιτησίας και ιδιαίτερα  τον διαιτητή.
Ο Ντοκος παρέταξε την ομάδα με τους: Παπαναστασόπουλο Μανώλη κάτω από τα δοκάρια, Τσβετανοβ Βλαντι αριστερό μπακ Νουτσο Παναγιώτη ( γεννημένος το ΄99) δεξιά, Καπάνταη Βαγγελη και Οικονομακη Μάρκο στο κέντρο της άμυνας, δυο αμυντικά χαφ οι αφοί Μπορούσα Ματθαίος και Αλέξανδρος, Ντιμα Ριβαλντο δεξί χαφ, Μπρατσι Ρομαριο αριστερά, επιτελικό μέσο τον Συγγρο Σταύρο και σέντερ φορ τον Σουλιωτη Θυμιο.
Το  1ο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν στην περιοχή του αντιπάλου και με πολύ δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και αυτό τους έκανε διστακτικούς  και να έχουν κύριο μέλημα τους την αμυντική λειτουργία και όχι την δημιουργία φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Ό,τι κι αν έκανε ο Ντοκος από τον πάγκο με συχνές αλλαγές θέσεων στο κέντρο και στην επίθεση δεν απέφερε καρπούς και προς το τέλος του ημιχρόνου ο Μικρασιατικός έδειξε τα δόντια του με πολύ καλή προσπάθεια και διπλή ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής που απέκρουσε και τις δυο φορές ο πολύ καλός Παπαναστασοπουλος.
Το σφύριγμα της λήξης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0 να μην ικανοποιεί κανένα και ιδιαίτερα τον Ντοκο που δεν είχε άλλες επιλογές καθώς στον πάγκο είχε μόνο τους δυο αναπληρωματικούς τερματοφύλακες, τον Χρονη Μιχάλη και τον Γαβιωτη Άγγελο.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά με τις δυο ομάδες να κάνουν φάσεις που ο Παπάγος εξέφραζε κυρίως με ατομικές ενέργειες του Ρομαριο και τα πολύ καλα τρεξίματα του Σουλιώτη που πρέσαρε συνεχώς αλλά βλέποντας ο Ντοκος κενά αριστερά αναγκάστηκε και τον γύρισε αριστερό μπακ περνώντας τον Τσβετανοβ σέντερ φορ και αργότερα στη θέση 10 αλλά για να αναλύσω τις εσωτερικές αλλαγές θα χρειαστώ πολλές σελίδες. Η μοναδική αλλαγή ήταν ο Γαβιωτης που αν και τερματοφύλακας πέρασε στη θέση του Ριβαλντο.
Στο 20ο λεπτό του 2ου ο Ρομάριο εκμεταλλεύεται μακρινή μπαλιά και περνά τον τελευταίο αμυντικό που αν και τον τραβαει με νύχια και με δόντια δεν μπορεί να τον σταματήσει και ενώ σκοράρει, ο απίθανος κοντός με τα μαύρα σφυρίζει και δίνει φάουλ. Αυτό έβγαλε παίκτες και κερκίδα από τα ρούχα τους και το παιχνίδι έγινε ροντέο, πολλές διαμαρτυρίες και με τα νεύρα τεντωμένα ο αγώνας λίγο έλειψε να γίνει πυγμαχίας και μόνο όταν μπήκαν μέσα οι προπονητές και οι παράγοντες μπόρεσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τους ποδοσφαιριστές μας τόσο παθιασμένους και για να πω την αλήθεια, μου άρεσε, βέβαια αυτό δεν πρέπει να γίνεται λογω του διαιτητή που κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει τον όρο «πλεονέκτημα» ή έστω, τον ορισμό της κόκκινης κάρτας στον «τελευταίο αμυντικό όταν ο επιθετικός είναι σε προφανή θέση για γκολ».
Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσβετανοβ πιέζει για το λάθος και κερδίζουμε κόρνερ, το εκτελεί ο Ρομαριο, λάθος του αμυντικού στο 1ο δοκάρι και ο Σουλιώτης στο 2ο πιάνει άπιαστη κεφαλιά και στέλνει την μπάλα να αναπαυθει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί που ακλούθησαν δεν αποσυντόνισαν την αρμάδα του Ντοκου που έμεινε προσηλωμένη στο στόχο της μέχρι την λήξη παρά την πίεση του αντιπάλου.
Τέλος πρέπει να πω ότι στο 1ο γύρο, με πλήρη ομάδα, είχαμε χάσει 5-0 από τον Μικρασιατικό ενώ σήμερα με πάρα πολλές ελλείψεις βασικών παικτών (Τζινο, Καλαιδη, Μιχαηλιδη, Λεβεντη) κερδίσαμε και είχαμε και πολύ καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η δουλειά που κάνει ο Ντοκος αποδίδει και φαίνεται στο γήπεδο ….